Kari Turunen KT Koutsaaja Oy yritysvalmentaja Keittotaito –
Vahvuudet ja osaaminen

Pitkä ura yrittäjänä ja työntekijänä hotelli-, ravintola ja elämyspalvelu- sekä matkatoimistoalalla erilaisissa tehtävissä tiskarista hotellinjohtajaksi ja myynnin vetäjäksi kotimaahan ja ulkomaille ovat antaneet hyvät eväät koutsaamaan muita parhaaseen mahdolliseen liiketoimintaan. 

Olen myös päässyt olemaan mukana luomassa ja kehittämässä sekä toteuttamassa niin ammatti- kuin yleisötapahtumia, joiden asiakkaita kiinnostavan sisällön lisäksi kannattavuus on aina huipputärkeää jatkon turvaamiseksi.

Keskity niihin asioihin mitä ja miten kannattaa tehdä menestyäksesi!

Strateginen ajattelu on tärkeintä rajaamalla realistisesti merkittävimmät ja uudet mahdolliset kehityskohteet innovatiivisesti niin yrityksissä kuin organisaatioissa! 

Alueellisen matkailustrategian luominen vaatii yhteisen polun ja asiakkaita houkuttelevien kärkituotteiden valintaa kuntien ja yritysten kesken, jota noudatetaan pitkäjänteisesti!

Esimerkkinä Savogrow Oy:n matkailustrategiat, jotka valmistettiin yhdessä yrittäjien ja kuntapäättäjien kanssa:

Katso tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

Osoituksena asiakastyytyväisyydestä matkailuyritysten valmentamisesta olen mukana ammattilaisten joukossa parantamassa matkailuyritysten menestymistä tuotteistamisen, kannattavan hinnoittelun ja markkinoinnin osaamiseen Visit Finland Akatemiassa 2017 alkaen. Palaute valmennuksista on ollut erinomainen.

Tästä Visit Finland sivuille (avautuu uuteen ikkunaan)

Suomen Yrittäjäopiston valmentajana Nuorten yrittäjyyspajoissa valmentaminen on ollut viimeisten vuosien aikana äärimmäisen palkitsevaa, kun niin suuri osa on valinnut yrittäjyyden tulevaisuuttaan varten

Yrittäjyyspajan sivuille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)